logo

Waarom Wizz spel

Levertijd 1 á 2 werkdagen

Voor de meeste artikelen geld dat als je ze op werkdagen besteld de levering na 1 of 2 werkdagen plaats vindt. Wanneer een artikel een afwijkende levertermijn heeft, wordt dit bij het artikel aangegeven. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn wanneer je bestelling wordt bezorgd, dan zal de vervoerder proberen het pakketje bij de buren aanbieden en je via een kaartje met daarop de gegevens van de bezorging hiervan op de hoogte stellen.

Gratis verzending vanaf € 50,- 

Wij rekenen voor de bestellingen vanaf € 50,- geleverd binnen Nederland  geen verzendkosten. Voor bestellingen geleverd binnen Nederland onder € 50,- rekenen wij € 4,95. Voor verzendingen naar België rekenen wij voor bestellingen vanaf € 100,– geen verzendkosten. Voor bestellingen geleverd in België onder de € 100,00  bedragen de verzendkosten € 7,95.

14 dagen bedenktijd

Na ontvangst uw bestelling heeft u standaard recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgave van reden de overeenkomst te ontbinden en deze te retourneren of te ruilen. Binnen deze periode kunt u een product dus retour melden, waarbij de verzendkosten voor het terug sturen voor uw rekening komen. Terugzending van een product dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuwstaat verkerend.

Retouren

Indien u een product retour wilt sturen dan kan dit alleen nadat u een retour melding heeft gedaan via info@wizz-spel.nl U ontvangt dan van ons de retour informatie.

Veilig betalen

Bestellen bij Wizz spel staat voor snel, goed en betrouwbaar. Wizz spel biedt voor bedrijven of scholen de mogelijkheid om op rekening te kopen. Wanneer deze optie wordt gekozen zal de beoordeling voor deze wijze van betalen liggen bij Wizz spel.

Klantenservice

Onze klantenservice is altijd bereikbaar via de e-mail info@wizz-spel.nl. U ontvangt dan binnen 1 werkdag antwoord op uw vraag. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur via 085-8200885

 

Wizz Menu

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping